Θεραπείες

back 2

Χειρουργική στόματος – Εξακτική

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΞΑΚΤΙΚΗ 1

Το φάσμα της εξακτικής περιλαβάνει την αφαίρεση (εξαγωγή) δοντιών που έχουν καταστραφεί από τερηδόνα ή κάταγμα και των οποίων η αποκατάσταση και διατήρηση κρίνεται ανέφικτη.

Επιπλέον περιλαμβάνει τις εξαγωγές δοντιών πριν την τοποθέτηση ορθοδοντικών μηχανημάτων (σιδεράκια) κατόπιν συνεννόησης με τον εκάστοτε θεράποντα ορθοδοντικό.

Η Χειρουργική στόματος αφορά στην αφαίρεση ημιέγκλειστων ή έγκλειστων δοντιών, εξαιτίας φλεγμονής των ιδίων (περιστεφανίτιδα) ή τερηδονικής βλάβης των ιδίων ή εξαιτίας κινδύνου τερηδονισμού του γειτονικού δοντιού λόγω κακής κλίσης του ημιέγκλειστου/ έγκλειστου δοντιού.

Η διαδικασία της εξαγωγής εκτελείται ανώδυνα κάτω από τοπική αναισθησία και δίνονται όλες οι απαραίτητες οδηγίες προεγχειρητικά και μετεγχειρητικά για μια ομαλή και κατά το δυνατόν ανώδυνη μετεγχειρητική περίοδο.

Άλλες θεραπείες

back 2
ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

Θεραπείες Κλείστε Ραντεβού Η προσθετική είναι ο κλάδος της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ελλειπόντων δοντιών.Χωρίζεται σε ακίνητη προσθετική (στεφάνες & γέφυρες) και σε κινητή, δηλαδή μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες (μασέλες).Υπάρχει πληθώρα υλικών για την κατασκευή των προσθετικών εργασιών, παρέχοντας μας τη δυνατότητα να διαλέξουμε το κατάλληλότερο υλικό για κάθε ασθενή, ανάλογα με τις …

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Θεραπείες Κλείστε Ραντεβού ΛΕΥΚΑΝΣΗΗ λεύκανση είναι η λιγότερο παρεμβατική αισθητική οδοντιατρική εργασία που μπορεί να αλλάξει το χρώμα του φυσικού δοντιού σε ανοιχτότερους τόνους και να εξασφαλίσει ένα φωτεινό χαμόγελο. Με τη λήψη αποτυπωμάτων στο οδοντιατρείο κατασκευάζονται εξατομικευμένοι διαφανείς νάρθηκες, τους οποίους ο ασθενής χρησιμοποιεί στο σπίτι του για την εφαρμογή του λευκαντικού υλικού, για …