Θεραπείες

back 2

Αισθητική οδοντιατρική

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η λεύκανση είναι η λιγότερο παρεμβατική αισθητική οδοντιατρική εργασία που μπορεί να αλλάξει το χρώμα του φυσικού δοντιού σε ανοιχτότερους τόνους και να εξασφαλίσει ένα φωτεινό χαμόγελο. Με τη λήψη αποτυπωμάτων στο οδοντιατρείο κατασκευάζονται εξατομικευμένοι διαφανείς νάρθηκες, τους οποίους ο ασθενής χρησιμοποιεί στο σπίτι του για την εφαρμογή του λευκαντικού υλικού, για 10-14 ημέρες. Το αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μπορεί να διαρκέσει 9-12 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό μπορεί να ακολουθήσει επαναληπτική εφαρμογή.

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Είναι αισθητικές αποκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται στα πρόσθια δόντια, για να καλύψουν δυσχρωμίες και να βελτιώσουν δυσαναλογίες στο σχήμα και το μέγεθός τους. Πρόκειται για μια λεπτή στρώση ολοκεραμικού (πορσελάνης) που κατασκευάζεται από τον οδοντοτεχνίτη έπειτα από πολύ συντηρητική προπαρασκευή των δοντιών και κολλάται μόνιμα σε αυτά παρέχοντας ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα με τη λιγότερη δυνατή αφαίρεση οδοντικής ουσίας.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ (ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ, ΕΝΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΘΕΤΕΣ ΕΜΦΡΑΞΕΙΣ)

Η αποκατάσταση ενός τερηδονισμένου δοντιού πραγματοποιείται με έμφραξη σύνθετης ρητίνης (λευκό σφράγισμα). Σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν η απώλεια οδοντικής ουσίας είναι πολύ μεγάλη και η αντοχή της έμφραξης μειωμένη, συστήνεται ένθετη ή επένθετη έμφραξη ρητίνης ή πορσελάνης. Είναι μια αποκατάσταση που κατασκευάζεται από τον οδοντοτεχνίτη μετά από προπαρασκευή του δοντιού και αποτύπωμα και παρέχει αυξημένη αντοχή και άριστες αισθητικές και λειτουργικές ιδιότητες.

Άλλες θεραπείες

back 2
ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

Θεραπείες Κλείστε Ραντεβού Η προσθετική είναι ο κλάδος της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση ελλειπόντων δοντιών.Χωρίζεται σε ακίνητη προσθετική (στεφάνες & γέφυρες) και σε κινητή, δηλαδή μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες (μασέλες).Υπάρχει πληθώρα υλικών για την κατασκευή των προσθετικών εργασιών, παρέχοντας μας τη δυνατότητα να διαλέξουμε το κατάλληλότερο υλικό για κάθε ασθενή, ανάλογα με τις …

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Θεραπείες Κλείστε Ραντεβού ΛΕΥΚΑΝΣΗΗ λεύκανση είναι η λιγότερο παρεμβατική αισθητική οδοντιατρική εργασία που μπορεί να αλλάξει το χρώμα του φυσικού δοντιού σε ανοιχτότερους τόνους και να εξασφαλίσει ένα φωτεινό χαμόγελο. Με τη λήψη αποτυπωμάτων στο οδοντιατρείο κατασκευάζονται εξατομικευμένοι διαφανείς νάρθηκες, τους οποίους ο ασθενής χρησιμοποιεί στο σπίτι του για την εφαρμογή του λευκαντικού υλικού, για …